top of page

Честитка по повод празникот Курбан Бајрам

Општина Демир Капија

28 јун. 2023 г.

На сите верници од исламска вероисповед од срце им го честитам празникот Курбан Бајрам и им посакувам празничните денови да ги поминат во добро здравје, слога, среќа и благосостојба, споделувајќи радост и љубов со своите најблиски.


Bayram şerif mübarek olsun!


Честит Курбан Бајрам!

bottom of page