top of page

СООШТЕНИЕ ЗА ТЕРЕНСКА ВАКЦИНАЦИЈА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ОПШТИНА ДЕМИР КАПИЈА

Општина Демир Капија

8 јул. 2021 г.

bottom of page