top of page

Известување за јавен увид

Општина Демир Капија

1 дек. 2023 г.

  • Известување за јавен увид


izvestuvanje-za-javen-uvid
.docx
Download DOCX • 113KB


  • Контролна Листа на ПУЖССА - Демир Капија


kontrolna-lista-na-puzssa-demir-kapija
.docx
Download DOCX • 12.26MB


  • Формулар за поднесување на коментари


formular-za-podnesuvanje-na-komentari
.docx
Download DOCX • 22KB

bottom of page