Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?


Дали сте задоволни од услугите на општина Демир Капија?
Да
234  60.5%
Не
147  38%

Број на гласачи  :  387
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Четврток, 08 Февруари 2018 12:50

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер