Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаОпштински органиСовет на општинаСедници на советот

Одржана десетата седница на советот на општина Демир Капија

 • PDF
 • Печати
 • Е-пошта

sovet 10Советот на општина Демир Капија вчера ја одржаа десетата по ред редовна седница на која се водеше расправа по десет точки од дневниот ред.Седницата ја отвори и ја водеше преседавачот на советот Петар Мојсов.

 

Одржана осмата седница на советот на општина Демир Капија

 • PDF
 • Печати
 • Е-пошта

osma sednicaВчера Советот на општината Демир Капија ја одржа осмата по ред редовна седница на која советниците водеа расправа по 26 точки од дневниот ред.

 

Одржана седмата седница на советот на општина Демир Капија

 • PDF
 • Печати
 • Е-пошта

8 sednicaВчера советот на општината Демир Капија ја одржа седмата по ред редовна седница на која советниците водеа расправа по осум точки од дневниот ред.

 

Одржана шеста седница на советот на општина Демир Капија

 • PDF
 • Печати
 • Е-пошта

sesta sednicaСоветот на општината Демир Капија ја одржаа шестата по ред редовна седница на која советниците водеа расправа по 26 точки од дневниот ред.

 

Страница 1 од 2

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер