Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ЈОУДГ БОРИС ТРАЈКОВСКИ Демир Капија

Новогодишни пакетчиња за децата од детската градинка

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

paketcinjaВо детската градинка Борис Трајковски во Демир Капија по повод новогодишните празници се одржа приредба на која дечињата се претставија со неколку музички точки,

Повеќе...

 

Маскембал во детската градинка „Борис Трајковски“

 

Страница 1 од 2

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер