Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаКонтакт

Контакт

  • PDF
  • Печати
  • Е-пошта

 

 

Контакт

 

 

 

 

Општина Демир Капија / Municipality of Demir Kapija

 

 

 

ул.11-ти Октомври бб

 

 

 

1442 Демир Капија / Demir Kapija

 

 

 

tel. + 389 43 364 100

 

 

 

fax: + 389 43 364 133

 

 

 

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

 

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер