Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаЛокален економски развојТековни проекти
  • PDF
  • Печати

Тековни проекти

 

ПРОЕКТ:

Афирмација на Демир Капија преку одржлив развој на туризмот за подобрување на социоекономската состојба на локалното население“ 
во рамките на ПРОГРАМАТА ОПШТИНСКО – КОРИСНА РАБОТА и Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП), а поддржана од Влада на Р. Македонија;


ПРОЕКТ:

„ЦЕНЕТ“ Oд програмата на ИПА за прекугранична соработка;

 


ПРОЕКТ:

Иницијатива за изградба на акумулација „Дошница“ со мелиоративна, комунална и енергетска ефикасност;


ПРОЕКТ:

Осветлување на центарот на Демир Капија со стилизирани канделабри и поставување на лед светилки;


 

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер