Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
ПочетнаОпштински органиСовет на општинаСоставСостав 2013 - 2017

 

Советнички состав 2013-2017


 

1234

1. Петар Мојсов – Претседател на Совет

2. Александар Галапчев

3. Зоран Стојанов

4. Блага Шопова

5. Моника Ефремова

6. Ерџан Копов

7. Менча Николова

8. Лазар Петров

9. Ленче Недева

 

ОПШТИНА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер